Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Werken bij

 

Open sollicitaties & weekendbaan

 
Mocht jou het wat lijkt om bij De Mettemaat of onze nevenlocatie De Edelingen te werken, dan mag je altijd een open sollicitatie sturen. Dit mag ook als je een weekendbaan als begeleider zoekt of inzetbaar bent in de schoolvakanties. Dit kan bijvoorbeeld zijn als jij je niveau 4 MBO opleiding hebt afgerond en vervolgens een HBO opleiding gaat volgen. We ontvangen dan graag jouw CV en motivatiebrief. De sollicitatie mag je sturen naar: info@demettemaat.nl t.a.v. Jan en Joke Groot Roessink.
Wil je meer informatie? Bel gerust. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Vrijwilliger

In ons meer dan twintigjarig bestaan hebben wij altijd vrijwilligers in dienst gehad die ons ondersteunde middels verschillende hand- en spandiensten, waar wij dankbaar voor zijn. Dankzij deze vrijwilligers kunnen wij net dat stukje extra bieden aan onze zorgvragers.
Vrijwilligerswerk is net zoals het leveren van zorg maatwerk. Dus mocht je interesse hebben om vrijwilligerswerk te komen verrichten bij ons dan zullen we kijken of jou interesses passen binnen de mogelijkheden op dat moment bij ons. Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact met ons op.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stage 

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven en dat is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zorgboerderij De Mettemaat is een erkend leerbedrijf.
 
Bij zorgboerderij De Mettemaat werken zorgvragers met een diversiteit aan problematieken. Hierdoor doe jij als stagiair veel ervaring op met deze problematieken, maar leer jij onder andere ook om snel te kunnen schakelen hiertussen middels verschillende begeleidingsstijlen.
Als stagiair krijg je bij zorgboerderij De Mettemaat de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je professionele handelen alsook op persoonlijk vlak. Tevens krijg je gedurende je stage de mogelijkheid om aan te sluiten bij onder andere de kennissessies die wij regelmatig organiseren.
 
Echter leren wij ook graag van stagiaires, die toch hun eigen kennis, vaardigheden en inzichten met zich meebrengen, waardoor er een mooie wisselwerking kan ontstaan.
Jaarrond komen stagiaires praktijkervaring bij ons opdoen, zij volgen onder meer de volgende opleidingen:
 
Zorgopleidingen:
  • Medewerker Maatschappelijke zorg (MMZ) met uitstroom naar (persoonlijk) begeleider specifieke doelgroepen of (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg.
  • Pedagogisch medewerker
  • Social Work (HBO)

Dieropleidingen:

  • Bedrijfsleider dierverzorging
  • Dier en ondernemen
  • (Medewerker) dierverzorging
  • Dierenartsassistent paraveterinair

Staat jouw opleiding er zo niet bij maar heb je wel interesse om stage te komen lopen bij ons? Neem gerust contact op. In de loop der jaren hebben wij stagiaires van Alkmaar tot aan Winterswijk hier ervaring laten opdoen, waardoor wij contacten hebben met veel verschillende scholen.

Voortgezet speciaal onderwijs
Naast stagiaires van het Mbo en Hbo hebben wij ook met regelmaat stagiaires van het VSO, van onder andere de Anne Flokstraschool, Het Bariet en de Ziep.
 
Geïnteresseerd? 
Heb je interesse om stage te komen lopen bij ons? Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 0575-463289 en te vragen naar Jan of Joke. Of stuur je sollicitatie naar info@demettemaat.nl t.a.v. Jan en Joke Groot Roessink. 
Geef in ieder geval in de mail aan wat je motivatie is, welke opleiding, duur van de stageperiode, welke dagen en welk opleidingsniveau het betreft.