Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Werken bij

 

Nieuwe collega gezocht!

 
Vacature: schoonmaakster
 
Zorgboerderij de Mettemaat, gevestigd in Hengelo (Gld), is groeiende en om het allemaal goed te blijven onderhouden zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaakster.
De Mettemaat biedt 7 dagen per week dagbesteding aan kinderen, volwassenen en ouderen. In de weekenden is er voor de kinderen ook de mogelijkheid tot logeren in combinatie met dagbesteding. Naast het bieden van dagbesteding kenmerkt De Mettemaat zich door zijn unieke dieren en dat het agrarische aspect nog sterk aanwezig is binnen de zorgboerderij.
 
De Mettemaat beschikt over verschillende ruimtes die variëren in grootte en stijl. Dit maakt dat jij als schoonmaakster te maken krijgt met verschillende ruimtes en dat de werkzaamheden per dag kunnen verschillen. Wij zoeken iemand die door zijn ervaring in de loop der tijd ziet wat er nodig is om de zorgboerderij goed te blijven onderhouden en daartoe zelf het initiatief kan nemen. Ervaring is hierbij geen vereiste.
 
Het betreft een functie voor 10 uur per week en de uren worden verdeeld van maandag tot en met vrijdag. Onze voorkeur gaat er naar uit dat de werkzaamheden tussen 16.30 – 18.30 worden uitgevoerd. Heb jij zelf andere ideeën over het indelen van deze uren, dan is dit bespreekbaar.
 

Wat bieden we?

-          Een contract voor bepaalde tijd
-          Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO sociaal werk
-          Werken binnen een prettige en laagdrempelige organisatie
-          Een organisatie die eigen initiatief zeker kan waarderen
-          Afwisselende baan
-          Uitbreiding van aantal uren is in de toekomst bespreekbaar
 
Interesse?
Mocht je interesse gewekt zijn dan zien we je sollicitatie graag tegemoet op e-mailadres: info@demettemaat.nl t.a.v. Jan en Joke Groot Roessink.
Solliciteren kan tot en met 29 oktober 2021.
 
Heb je nog vragen? Mail of bel gerust, telefoonnummer: 0575-463289. Mail: info@demettemaat.nl
  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Open sollicitaties & weekendbaan
 
Mocht jou het wat lijkt om bij De Mettemaat of onze nevenlocatie De Edelingen te werken, dan mag je altijd een open sollicitatie sturen. Dit mag ook als je een weekendbaan als begeleider zoekt of inzetbaar bent in de schoolvakanties. Dit kan bijvoorbeeld zijn als jij je niveau 4 MBO opleiding hebt afgerond en vervolgens een HBO opleiding gaat volgen. We ontvangen dan graag jouw CV en motivatiebrief. De sollicitatie mag je sturen naar: info@demettemaat.nl t.a.v. Jan en Joke Groot Roessink.
Wil je meer informatie? Bel gerust. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Vrijwilliger
In ons bijna twintigjarig bestaan hebben wij altijd vrijwilligers in dienst gehad die ons ondersteunde middels verschillende hand- en spandiensten, waar wij dankbaar voor zijn. Dankzij deze vrijwilligers kunnen wij net dat stukje extra bieden aan onze zorgvragers.
Vrijwilligerswerk is net zoals het leveren van zorg maatwerk. Dus mocht je interesse hebben om vrijwilligerswerk te komen verrichten bij ons dan zullen we kijken of jou interesses passen binnen de mogelijkheden op dat moment bij ons. Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact met ons op.
 
Stage 
Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven en dat is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zorgboerderij De Mettemaat is een erkend leerbedrijf.
 
Bij zorgboerderij De Mettemaat werken zorgvragers met een diversiteit aan problematieken. Hierdoor doe jij als stagiair veel ervaring op met deze problematieken, maar leer jij onder andere ook om snel te kunnen schakelen hiertussen middels verschillende begeleidingsstijlen.
Als stagiair krijg je bij zorgboerderij De Mettemaat de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je professionele handelen alsook op persoonlijk vlak. Tevens krijg je gedurende je stage de mogelijkheid om aan te sluiten bij onder andere de kennissessies die wij regelmatig organiseren.
 
Echter leren wij ook graag van stagiaires, die toch hun eigen kennis, vaardigheden en inzichten met zich meebrengen, waardoor er een mooie wisselwerking kan ontstaan.
Jaarrond komen stagiaires praktijkervaring bij ons opdoen, zij volgen onder meer de volgende opleidingen:
 
Zorgopleidingen:
  • Medewerker Maatschappelijke zorg (MMZ) met uitstroom naar (persoonlijk) begeleider specifieke doelgroepen of (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg.
  • Pedagogisch medewerker
  • Social Work (HBO)

Dieropleidingen:

  • Bedrijfsleider dierverzorging
  • Dier en ondernemen
  • (Medewerker) dierverzorging
  • Dierenartsassistent paraveterinair

Staat jouw opleiding er zo niet bij maar heb je wel interesse om stage te komen lopen bij ons? Neem gerust contact op. In de loop der jaren hebben wij stagiaires van Alkmaar tot aan Winterswijk hier ervaring laten opdoen, waardoor wij contacten hebben met veel verschillende scholen.

Voortgezet speciaal onderwijs
Naast stagiaires van het Mbo en Hbo hebben wij ook met regelmaat stagiaires van het VSO, van onder andere de Anne Flokstraschool, Het Bariet en de Ziep.
 
Geïnteresseerd? 
Heb je interesse om stage te komen lopen bij ons? Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 0575-463289 en te vragen naar Jan of Joke. Of stuur je sollicitatie naar info@demettemaat.nl t.a.v. Jan en Joke Groot Roessink. 
Geef in ieder geval in de mail aan wat je motivatie is, welke opleiding, duur van de stageperiode, welke dagen en welk opleidingsniveau het betreft.