Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Organisatie

 

Het team

Jan en Joke zijn de eigenaren van De Mettemaat en De Edelingen. Daarnaast werken er 10 mensen fulltime en 2 mensen parttime. Elke medewerker heeft zijn eigen specialisme en heeft zo zijn verschillen in de werkzaamheden. Alle vaste medewerkers hebben een zorg- of dier gerelateerde opleiding op niveau 3, niveau 4, niveau 5 (HBO) of niveau 6 (WO) voltooid. Daarnaast werken wij met een aantal weekendkrachten, vrijwilligers en stagiaires.
 
Ons team bestaat uit professionals van verschillende leeftijden. Daarnaast is de verhouding man-vrouw evenredig. We vinden het belangrijk om de persoon in zijn waarde te laten en kijken naar de mogelijkheden van de persoon. Wij zien dat de zorgvragers zich ontwikkelen en groeien in hun zelfvertrouwen als wij de kwaliteiten van de zorgvragers benutten, waardoor er ook de mogelijkheid komt om te werken aan andere aspecten.

Naast onze eigen kennis en kunde maken wij ook graag, hetgeen ook in sommige gevallen verplicht is, gebruik van de kennis van externe mensen. Denk hierbij aan de accountant, loonadministratie, bedrijfsadvisering, etc. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Onder de kop organisatie kunt u verder informatie lezen over:
  • Kwaliteit; hoe wij hieraan werken
  • Privacybeleid
  • Missie en visie
  • Ons klachtenreglement
  • Werken bij (voor medewerkers, vrijwilligers en stagiaires)
  • Financiering 

 

KWALITEITSKEURMERK

In januari 2013 is het keurmerk "Kwaliteit laat je zien" aan deze boerderij verleend. De certificering omvat de dagbesteding, logeer-, crisis- en vakantieopvang en kortdurend verblijf.