Bel direct met: 0575 463 289 of email met

De Mettemaat verhuur

 

VERHUUR

De dieren op onze boerderij kunnen ook gehuurd worden. Omdat onze dieren erg tam en aanhankelijk zijn krijg je een unieke ervaring. Ze worden namelijk elke dag liefdevol verzorgd door onze zorgvragers van de zorgboerderij.

MOBIELE KINDERBOERDERIJ

Onze mobiele kinderboerderij is het hele jaar door te boeken. We nemen zelf onze afzettingen mee, deze kunnen zowel buiten (op harde- en zachte ondergrond) als binnen geplaatst worden.

Meer over de mobiele kinderboerderij »

LEVENDE KERSTSTAL

Rond de kerst leveren wij ook kerststallen en lopen wij op kerstmarkten rond. Onze dieren voor de kerststallen zijn o.a.: ezels, pony’s, alpaca’s, kleine en grote geiten, rund, schapen kippen, konijnen en cavia’s. Ook kunnen we meekomen als Jozef en Maria met het kindje Jezus.
Heeft u andere wensen, wilt u een andere samenstelling? Neem dan gerust contact met ons op! Er zijn vele mogelijkheden.

Meer over de levende kerststal »

Ezeltochten

 

Mobiele kinderboerderij of levende kerststal

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

  • Wandel-ezel voor de kinderen tot ongeveer 40 kg.
  • Losse dier-verhuur zonder omheining en begeleiding
  • Ezeltochten

Voor meer informatie over de mobiele kinderboerderij, levende kerststal of het verhuur van de dieren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

OVERAL

Wij nemen zelf onze afzettingen mee waardoor we de mobiele kinderboerderij en levende kerststal overal kunnen plaatsen. Van scholen tot verzorgingshuizen en van winkelcentra tot braderieën.


OPGERUIMD

Wij zorgen na afloop ervoor dat alles zorgvuldig en netjes wordt opgeruimd en dat de locatie weer schoon wordt achtergelaten.