Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Vacature weekend- en vakantiekracht

 
Bij zorgboerderij De Mettemaat en De Edelingen komen zorgvragers in de leeftijd van 4 tot 100 jaar met uiteenlopende zorgvragen. Wij zijn de doordeweekse dagen geopend voor zowel jongeren, volwassenen als ouderen. In de weekenden komen jongeren waarvan enkele blijven logeren. Door de afwisselende leeftijden zien wij het als een minisamenleving op ons eigen erf, met ieder zijn eigen kwaliteiten.
 
Dit alles bieden wij op onze locaties die zich bevinden in het groen en waar wij nog veel samenwerken met onze dieren. Wij zijn hierbij nog agrarisch gericht. Een bewuste keuze omdat het werken samen met de dieren een positief effect heeft op de zorgvragers. Het zorgen voor de dieren gaat dan over in het zorgen voor zichzelf. Daarnaast doen wij samen creatieve en sport- en spelactiviteiten.
 
Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Wij zoeken iemand die met regelmaat beschikbaar is in de weekenden en de schoolvakanties. Daarnaast ben je een teamspeler die communicatief vaardig is en samen met de begeleiding de zorgvragers een zinvolle dagbesteding kan bieden. Je staat open voor feedback en bent nieuwsgiering waarbij het vooral belangrijk is dat je passie hebt voor de zorg. Een enthousiast iemand die in staat is om activiteiten te ondernemen waarbij de zorgvrager centraal staat. 
 
Wat bieden wij jou?
·         Diversiteit aan werkzaamheden waarbij je ondersteunend bent aan een team van professionals
·         Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk, afhankelijk van taken en ervaring.
·         Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en toeslag bij het werken in de weekenden
·         Een gezellig en enthousiast team met een goede mix van man-vrouw. Een team dat werkt met hoofd, hart en handen.
 
Wat vragen wij van jou?
·         Enige affiniteit met het boerderij- en buitenleven
·         Passie en enthousiasme voor mensen met een zorgvraag van jong tot oud
·         Je zit op dit moment in het 3e leerjaar van een zorgopleiding op Mbo-niveau 3 of 4, je volgt een Hbo-opleiding gericht op zorg of je bent al in het bezit van een diploma.
 
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw sollicitatie naar: info@demettemaat.nl t.a.v. Jan en Joke Groot Roessink.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Joke. Bereikbaar op: 0575-463289.