Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Vacature oproepkracht

 

Vacature weekend/vakantie kracht

Voor onze dagbesteding locaties, die bestaan uit zorgboerderij De Mettemaat (Hengelo) en De Edelingen (Zelhem), zijn wij op zoek naar een begeleider voor onze dagbesteding.

Zorgboerderij de Mettemaat biedt samen met zijn nevenlocatie De Edelingen dagbesteding aan zorgvragers met een diversiteit aan problematieken. Beide locaties zijn nog sterk agrarisch gericht, wat betekent dat veel van onze activiteiten samenhangen met het boerderij- en buitenleven. Deze activiteiten doen wij samen met de zorgvragers, waarbij wij kijken naar wat een zorgvrager wél kan en van daaruit werken we verder aan de ontwikkeling aan de hand van verschillende methodieken.

Doordeweeks komen er jeugdigen, volwassenen en ouderen naar de dagbesteding. In het weekend alleen maar jeugdigen, waarbij er enkelen blijven logeren van zaterdag op zondag. In de weekenden en schoolvakanties kennen wij een toename aan ondersteuningsbehoefte, hetgeen maakt dat wij op zoek zijn naar versterking van ons team voor deze periodes. Hierdoor zal je vooral werken met jeugdigen en incidenteel met volwassenen. Het is belangrijk dat je zelf gestructureerd kan werken en dit ook kan overbrengen naar de jeugdigen, bijvoorbeeld door het werken met picto’s of een dagplanning. Het is belangrijk dat jij hierbij stevig in je schoenen staat.

Samen met jouw collega’s integreer jij de doelen van het begeleidingsplan van de zorgvrager in de activiteiten van die dag. Je kan de zorgvrager in zijn kracht zetten, waarbij je kan observeren wat er goed gaat en waar de zorgvrager nog ondersteuning in behoeft.

Wat zoeken wij?

·         Een oproepkracht die in overleg inzetbaar is in de weekenden en schoolvakanties, uren in overleg

·         Bij voorkeur iemand met minimaal een mbo-niveau 4 afgeronde zorgopleiding

·         Je bent iemand die zich makkelijk aanpast en in teamverband kan werken

Wat bieden wij?

·         Je wordt werkzaam binnen een werkveld wat continu in ontwikkeling is

·         Een oproepcontract voor een jaar, bij tevredenheid van functioneren is verlenging mogelijk

·         Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk (zoals een eindejaarsuitkering en vakantiegeld)

·         Je komt te werken bij een organisatie die laagdrempelig is en waarvan het team enthousiast en leergierig is

Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature of heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op door te bellen naar 0575-463289. Sollicitaties die bestaan uit een motivatiebrief en een CV mogen verstuurd worden naar info@demettemaat.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet!