Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Vacature vrijwilliger op de bus

 
Een betrouwbare en enthousiaste vrijwilliger voor op de bus gezocht!
 
Bij zorgboerderij De Mettemaat (Hengelo) en De Edelingen (Zelhem) komen dagelijks zorgvragers vanuit hun thuissituatie of instelling naar de zorgboerderij voor dagbesteding.
Een groot gedeelte van deze zorgvragers halen wij in hun thuissituatie op en worden vervolgens naar De Mettemaat of De Edelingen gebracht. De zorgvragers kunnen mensen zijn
met een licht verstandelijke beperking, ouderen met dementie of jeugdigen.
 
De ochtendritten vertrekken vanaf 08.00 en zijn rond 09.30 weer op een van de zorgboerderijen, de bus vertrekt altijd vanaf De Mettemaat. De middagritten vertrekken rond 15.30 en je bent er rond 16.45 weer.
Het is belangrijk dat je iemand bent die plezier heeft in het rijden en dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Als vrijwilliger ben je ook echt onderdeel van de zorgboerderij en word je ook betrokken bij de jaarlijkse activiteiten op de dagbesteding. Onze huidige vrijwilligers blijven vaak ook nog wat drinken nadat ze de zorgvragers hebben afgezet, onder meer zo worden ze onderdeel van de zorgboerderij.
 
Ben jij op zoek naar een zinvolle invulling nu je met pensioen bent of doe je graag wat vrijwilligerswerk naast je werk? Dit kan voor 1 rit in de week zijn of meerdere ritten, wij horen het graag. Je bent hiervoor in het bezit van een rijbewijs, je kan rijden in een busje en je kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
 
Ben je enthousiast geworden na het lezen hiervan en heb je interesse gekregen of wil je juist wat meer informatie? Wij zijn bereikbaar op 0575-463289 of stuur een e-mail naar info@demettemaat.nl.