Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Vrijwilliger op de bus

 
Een betrouwbare en enthousiaste vrijwilliger voor op de bus gezocht!
 
Bij zorgboerderij De Mettemaat (Hengelo) en De Edelingen (Zelhem) komen dagelijks zorgvragers vanuit hun thuissituatie naar de zorgboerderij voor dagbesteding.
Een groot gedeelte van deze zorgvragers halen wij in hun thuissituatie op en worden vervolgens naar De Mettemaat of De Edelingen gebracht door onze chauffeurs.
 
De ochtendritten vertrekken vanaf 08.15 en zijn rond 09.30 weer op een van de locaties. De bus vertrekt altijd vanaf De Mettemaat. De middagritten vertrekken rond 15.45 en je bent er rond 16.45 weer.
Het is belangrijk dat je iemand bent die plezier heeft in het rijden en dat je voldoening uit het ophalen en wegbrengen van onze zorgvragers. Als vrijwilliger ben je ook echt onderdeel van de zorgboerderij en word je ook betrokken bij de jaarlijkse activiteiten op de dagbesteding. Onze huidige vrijwilligers blijven vaak ook nog wat drinken nadat ze de zorgvragers hebben afgezet. Dit is natuurlijk allemaal vrijblijvend. 
 
Wat vragen wij tot slot nog van jou? Je kan rijden in een busje en je kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.
 
Ben jij op zoek naar een zinvol vrijwilligerswerk en ben je graag onder de mensen dan horen wij het graag. Wil je meer informatie of je interesse kenbaar maken? Dan zijn wij bereikbaar op 0575-463289 of e-mail naar info@demettemaat.nl